Υπηρεσία Φιλοξενίας Εκδηλώσεων

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΟΜΙΛΙΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΥΠΟΥ, ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ, ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ, ΓΕΥΜΑΤΩΝ & ΔΕΙΠΝΩΝ

Το Ιωνικό Κέντρο καλωσορίζει άλλους φορείς, ιδρύματα, εταιρείες και ιδιώτες να χρησιμοποιήσουν τους χώρους του για τις εκδηλώσεις τους.

Στην Πλάκα, το Ιωνικό Κέντρο στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο, το οποίο έχει πλήρως ανακαινισθεί και εκσυγχρονισθεί. Με το πνεύμα της προσφοράς στα κοινά και της συνεργασίας για την επίτευξη των ευρύτερων πολιτιστικών του στόχων, το Ιωνικό Κέντρο με ευχαρίστηση θέτει τους χώρους και τις υπηρεσίες του στη διάθεση άλλων φορέων και ατόμων για τη διοργάνωση των δικών τους εκδηλώσεων και εργασιών.

Σε προνομιακή θέση, λίγα βήματα από το Σύνταγμα και από το κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της παλιάς όμορφης πόλης στην Πλάκα, το Ιωνικό Κέντρο είναι οργανωμένο για να καλωσορίσει ανεπιτήδευτα τους φιλοξενούμενούς του - και μέσα από έναν συνδυασμό επαγγελματικής φροντίδας και λειτουργικότητας - να τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν τη δική τους εκδήλωση με άνεση και επιτυχία. Χώρος και πολιτισμικό περιβάλλον συνδυάζονται για μια ιδιαίτερη εμπειρία.

Το κτίριο της οδού Λυσίου εξυπηρετείται πολύ καλά συγκοινωνιακά, με Μετρό και τραίνο και με εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο, ενώ περιβάλλεται από χώρους στάθμευσης και Πάρκινγκ (βλέπε Πρόσβαση και Χάρτης).